About

Wat doen we ?

Acoustic Delight is de akoestische live band die perfect past bij je event en is de ideale live muziek voor je receptie en andere feesten. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat het beste bij jullie feest past en houden we tevens ook rekening met jullie budget.

We garanderen de perfecte akoestische live muziek voor jullie bedrijfsreceptie, tuinfeest, trouwreceptie, verjaardagsfeest, festival, zomerbar … Of je nu enkel rustige achtergrondmuziek wil of eerder meer opzwepende muziek, of een combinatie van beide, alles is mogelijk. Voor live muziek op de ceremonie van je bruiloft hebben we aparte voorwaarden, lees er meer over verder op deze website.

Concept 

Heb jij ook al eens via Youtube prachtige versies gevonden van je favoriete songs waar je echt van versteld stond? Die indruk willen we met onze akoestische coverband bij elk van onze nummers nalaten. Onze doelstelling is om afhankelijk van de situatie, een smile op je gezicht te toveren, je kippenvel te doen krijgen of je tranen de vrije loop laten gaan. Muziek draait om emoties en die raken doe je enkel als alles klopt. Prachtige samenzang, mooie arrangementen en een buitengewoon talent om dit uit te voeren. Dit is wat Acoustic Delight zo uniek maakt.

 

Repertoire 

Ons repertoire bestaat uit bekende top 2000 covers, allemaal in een leuk en origineel akoestisch jasje. Alle stijlen komen aan bod: pop, rock, jazz, bossa nova, ballads … In ons repertoire vind je zowel intieme ballads als opzwepende songs die je niet in een akoestische versie zou verwachten. Doorheen de jaren is de kennis er gekomen om precies te weten welke nummers op welk soort evenement werken.  

De grootste troef van onze akoestische live band is dat alle nummers tijdloos worden en dat alle leeftijden van onze muziek genieten. Tieners ontdekken de mooiste composities van de vorige eeuw en staan soms versteld dat deze soms al meer dan 50 jaar oud zijn maar toch nog hedendaags klinken. Hun grootouders willen op hun beurt soms niet geloven dat, de in hun ogen luidruchtige elektronische muziek, zo’n mooie melodieën en harmonieën bevatten.

Zangeressen & Muzikanten

Top zangeressen en muzikanten in Vlaanderen zijn gegeerd wild en daarom werkt Acoustic Delight met 3 verschillende zangeressen en verschillende muzikanten. 
In functie van jullie voorkeur en beschikbaarheden kunnen jullie kiezen uit één of meerdere zangeressen en muzikale bezetting. Bekijk onderstaande video's per zangeres.

Events

BEDRIJFSRECEPTIES, TUIN & VERJAARDAGSFEESTEN

Als u gezellige achtergrondmuziek wenst voor uw trouwreceptie, een (bedrijfs)evenement, een walking diner, cocktail of gewoon een feest bij u thuis, dan is Acoustic Delight de juiste keuze. Optreden voor max. 200 personen kan steeds met eigen installatie en licht zodat extra materiaalkosten niet nodig zijn. Daardoor zijn we zeer mobiel en kunnen we ons zelfs tijdens een evenement indien nodig verplaatsen. 

De standaardformule die wordt aangeboden bestaat uit twee keer 50 minuten live muziek. Meer is uiteraard ook mogelijk.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we perfect inschatten welk repertoire op zijn plaats is voor welk soort event. En moest de sfeer onverwacht een andere wending nemen, passen wij ons repertoire tijdens het optreden aan.

TROUWMISSEN EN ANDERE PERSOONLIJKERE VIERINGEN

Elke viering is anders. Een klassiek bruiloft in de kerk, een ceremonie in openlucht, of een ander origineel concept.  

Een huwelijk is zeer persoonlijk en daarom bieden wij, naast ons vast repertoire, ook de mogelijkheid om in onderling overleg zelf nummers te kiezen. Op deze manier kunnen we garanderen dat jullie droomdag onvergetelijk wordt. 

Zelf nummers aanvragen : Hoe gaat dat in zijn werk ? 

Acoustic delight hecht enorm veel belang aan het uitwerken van de meest fantastische nummers op een akoestische en originele manier. Daarom word elke aanvraag zeer grondig bestudeerd. Voorwaarde is uiteraard dat het nummer goed aanvoelt en dat er iets leuks mee kan gedaan worden. 

FESTIVALS, THEATERSHOWS, ZOMERBARS, CONCERTEN ...

Vraag aan elke artiest wat ze het liefste doen en het antwoord is simpel: op de planken staan. En als die planken een mooie theaterzaal zijn, een leuk muziekfestival of gewoon je gezellige living of prachtige tuin bij je thuis, maakt dit het voor ons extra uitdagend en geeft het ons als artiesten zeer veel voldoening. 

Elk jaar organiseert Acoustic Delight een theateroptreden om te kunnen doen waar ze het beste in zijn. Mensen in een ideale omstandigheden naar muziek doen luisteren en zo hun emoties raken. 

Dankzij hun mooie en verzorgde arrangementen en unieke versie van de grootste songs aller tijden, maakt deze akoestische coverband vooral muziek om van te genieten. 

Videos

Contact

Gelieve het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Enkel op die manier kunnen we de juiste informatie en een exacte offerte geven. 

Wij garanderen een antwoord binnen de 24 uur zodat ook last minute aanvragen zeer snel kunnen beantwoord worden. 

Moet het nog sneller gaan ? Ook dat kan, bel ons dan op het nummer: +32 496 700 008.

 

Wat is de kostprijs ?

We werken graag op maat van uw budget dus de prijs zal afhankelijk zijn van wat jullie kiezen voor jullie event. De 2 factoren zijn hier de bezetting (2 tot 5 muzikanten) en de speeltijd (2 keer 50min is standaard, maar kan verlengd worden). Alles is mogelijk en bespreekbaar bij ons en wij contacteren jullie om dit te bespreken. De prijs kan dus variëren van 750€ tot rond de 1500€.

Zijn we beschikbaar ?

Als we beschikbaar zijn dan bekijken we wie er van de band nog beschikbaar is, maar met 3 verschillende zangeressen en muzikanten kunnen we bijna altijd garanderen dat er een top bezetting beschikbaar is. Als we al een boeking hebben staan is dat uiteraard onmogelijk maar dat laten we dan zeker ook metéén weten.

Wat onze ervaring ons heeft geleerd 

Onze band komt volledig tot zijn recht in zijn volle bezetting, dus ook met percussie. We krijgen vaak de vraag of dit geen geluidsoverlast veroorzaakt op een receptie of bedrijfsfeest waar er ook genetwerkt moet worden.

Laat het duidelijk zijn dat u als klant het volume gaat bepalen. En bovendien zijn we na jarenlange ervaring overtuigd dat percussie een extra troef is om onze live achtergrondmuziek zelfs aangenamer te maken.

Een uitzondering is hier misschien een huwelijksmis in een Kerk waar de natuurlijke akoestiek soms overheersend is, maar ook dit valt op te lossen door de percussie instrumenten tot een minimum te herleiden.